1+1 Gratuit cu ocazia aniversării căsătoriei

Cu ocazia Aniversării Căsătoriei, în Restaurantul Shanghai beneficiați de Reducerea 1+1 Gratis la o selecție de produse*.

Reducerea este valabilă doar în Restaurantul Shanghai, pentru 2 persoane, de luni până vineri, în cursul lunii în care vă aniversați căsătoria, o singură dată.

Pentru a beneficia de ofertă, te rugăm să instalezi pe telefonul tău aplicația mobilă „Shanghai App” din magazinul Play (Android).

Invitaţia este valabilă de luni până vineri, pe tot parcursul lunii în care vă aniversați căsătoria (nu este valabilă Sâmbăta, Duminica, în zilele 14.02, 01.03, 08.03. Ca excepție, daca aniversarea este în una din aceste date calendaristice sau ziua aniversării are loc în acest an Sâmbăta sau Duminica beneficiezi de ofertă)!

În momentul sosirii la restaurant, vă rugăm să anunţaţi ospătarul care vă servește că doriți să beneficiaţi de această ofertă.

Validarea ofertei se va face exclusiv prin aplicația mobilă „Shanghai App”,
însoțită de actele de identitate și copia certificatului de căsătorie.

Reducerea nu se cumulează, nu se combină cu alte oferte sau reduceri, nu se acordă pentru Meniul Zilei, ciorbe sau celelalte preparate din meniu, care nu sunt menționate în ofertă. La aceeaşi masă clienţii pot beneficia doar de un singur tip de reducere.

NU se acordă reducere la comenzi prealabile (platouri, rață întreagă etc).
Vă așteptăm cu drag!

Condițiile ofertei 1+1 GRATUIT:
– oferta nu este valabilă în data de 01.03, 08.03
– gratuitatea se referă la felul principal mai ieftin sau la acelaşi preţ, la o selecție de produse
– oferta este valabilă pentru două sau multiplu de două persoane (1 persoană = 1 fel principal), exclusiv pentru a servi masa la restaurant.
– oferta nu poate fi utilizată pentru a comanda mâncare la domiciliu etc.

 

În calculul gratuităţii nu sunt incluse băuturile.