Anul 2020 va fi anul Șobolanului de Metal.

Cu alte cuvinte, energia benefică a lui va veni dinspre zona metalelor și sunt favorizate meseriile legate de construcții, la propriu și la figurat, dar și turismul și călătoriile vor cunoaște o mare dezvoltare.

Un simbol puternic activator al prosperității și al armoniei în feng-shui este steaua 8.

Este numită și steaua albă a prosperității sau steaua banilor. Energia adusă de ea se va manifesta sub formă de prosperitate materială și financiară, perseverență, generozitate, hărnicie, vitalitate și autoritate.

Acțiunile caritabile sunt în concordanță cu vibrația stelei zburătoare 8, de aceea în acest an vom obține satisfacții din menținerea echilibrului între a da și a primi. Cu cât vom fi mai generoși, cu atât banii ni se vor întoarce mai ușor și mai mulți.

Însă, steaua 8 nu vorbește doar despre bani, bogăția la care se referă poate viza toate domeniile vieții, inclusiv partea sentimentală. Dragostea pentru bine, natură și frumos va ajuge la cote ridicate în acest an. Bărbații se vor trezi parcă dintr-un somn adânc și vor privi femeile cu alți ochi, respectiv cu ochii sufletului. Se vor reconfigura noi valori în familie, se va îmbunătăți viața de cuplu, ca urmare a bunelor maniere.

În anul 2020, pentru a beneficia de pe urma energiei pozitive pe care o aduce steaua 8, recomandăm să așezați în zona de Nord-vest a casei sau la locul de muncă, unul sau mai multe din remediile feng shui de tipul: – 6 monede chinezești – Elefant – Copacul bogăției – Vasul Prosperității – Copăcel cu monede și cristale de aventurin, lapis, citrin – Cifra 8 – Clopoței de vânt – Dragon auriu sau albastru.

În privința culorilor norocoase, acesteai sunt crem, portocaliu pal și nuanțe de cărămiziu.

În tradiția antică Feng Shui, anumite animale aduc noroc, prosperitate, avere și bunăstare. Pentru a profita de aceste beneficii este bine să aveți în casă sau la serviciu statuete, tablouri brelocuri cu câinii, dragoni, sau elefanți.

Spre exemplu, Dragonul imperial din cristal albastru atrage rezultate excelente în carieră, avere și prosperitate.

Să avem cu toții un an 2020 mai bun, pus sub semnul generozității și al grijii pentru cei din jur și pentru mediu, pentru că doar așa lumea poate devein mai bună.

Lasă un răspuns